Berte to jako takovej povzdech, kdo se pozna, necht se zamysli, kdo nevi o co jde, tak asi ani nemusi reagovat, v podstate nemusi reagovat nikdo, treba si to jen prectete
Nejak se mi nelibi urcite prostredi/stav v plzenske gc komunite, zasazeni pochopi, ale zksuste se treba sejit, roztrhat si obcanky (nove spise zlamat) nebo promluvit, nebo prestat resit veci prezemne, nebo ja nevim, alespon se ignorovat, me to fakt nebavi furt nekde neco resit, ten mi zboural babovicky, ten mi slapnul na auticko, mate to zapotrebi? Nejste dospeli? Nemate byt vzorem pro deti, nebo ja nevim co, proste se na to prosim (damy a slusnaci prominou) uz vyserte...
Souhlasím s tebou Adame. Tahle telenovela, která tu běží už dlouhou dobu má jednu společnou věc a to že každá strana žádá respekt druhých, ale sami ten respekt k druhému nemají. A jak ty ke mně, tak já k tobě. Takže dokud si každý nesáhne do svědomí nejprve u sebe, tak tento seriál bude nekonečný.
Jinak ani nevím, jestli mám jako divák fandit Bartáčkovým nebo Novákovým.
Odesláno 12-12-2016 12:58
Nestíháme ani kešovat natož sledovat tyhle žabomyší války. Jsem rád , že to jde mimo nás. Adame přeji pevné nervy. Už Poník říkal, že nejvíce sil a nervů ho stálo neustále dohadování s některými kešery a řešení hloupých sporů. Obdivuji revírníky, že tohle dávají a ustojí.
MichalS & Flower
Přejít na fórum:
Přihlásit
Ještě nejsi přihlášený? Klikni zde a registruj se.
Zapomněl jsi heslo? Pro získání nového klikni právě zde.
sciurust 27-12-2018 Nabízím k adopci keš Alšova Plzeň.
Vianney 26-10-2016 Geokalendář 2017 se chystá. Pošlete fotky a informace na e-mail vianney@volny.cz
aha 02-04-2015 Event První pomoc a trénink s hasiči má po odhlášení 4 volná místa. Tuto sobotu v Němčovicích. http://coord.info/GC5PH7H
rictep 20-06-2014 Mám dva lístky na Lucii na 26.6.2014 do amfiteártu na Lochotíně v Plzni. Cena 2x 690,- Kč.
chrzatka 15-06-2014 Ahoj všichni, kdo máte rádi mohutné stromy!
Podpořte finalistu Stromu roku 2014, kterým je Skomelský dub, jediný finalista letošního ročníku v celém Plzeňském a Karlovarském kraji.
Podrobnosti se do