Zdravím, rád bych opět udělal CITO event v Plzni-Radčicích, nebo by jste mi přišli pomoct i bez bodu?
Vše zařídím... lokaci, pytle, rukavice, odvoz odpadu atd...
vezmu i poníka Citíka z úplně prvního CITO eventu na Plzneňsku...
Termínově bych to viděl na neděli 9.4 2017 kde je minimální riziko kolize podobnou akcí.
Co vy na to?
Ve skutečnosti jsem Poník, ale ve volných chvílích hraji jednoho človíčka na planetě Zemi.
Ve skutečnosti jsem Poník, ale ve volných chvílích hraji jednoho človíčka na planetě Zemi.
Upravil(a) Ponik 03-04-2017 09:50
Joe Tramp napsal/a:
Jak to s touhle akcí vypadá? Bude se konat? A 9. dubna, či někdy jindy?
Akce v neděli bude, ale CITO to nebude... buď je jich přetlak, nebo je to tu už mrtvé, ozval se jen Adam... já sám jsem to na oficiální CITO neviděl, protože to není s bordelem a odpadky na lokalitě zase až tak hrozné (naštěstí).
Více jak 20 lidí by se tak už mohlo začít nudit... (i když já tvrdím, že práce se najde vždy ) a nás už v základu desítka je. Takže na finále je to bezbodovka... kdo přesto bude mít chuť přijít, je samo vítán.
sciurust 27-12-2018 Nabízím k adopci keš Alšova Plzeň.
Vianney 26-10-2016 Geokalendář 2017 se chystá. Pošlete fotky a informace na e-mail vianney@volny.cz
aha 02-04-2015 Event První pomoc a trénink s hasiči má po odhlášení 4 volná místa. Tuto sobotu v Němčovicích. http://coord.info/GC5PH7H
rictep 20-06-2014 Mám dva lístky na Lucii na 26.6.2014 do amfiteártu na Lochotíně v Plzni. Cena 2x 690,- Kč.
chrzatka 15-06-2014 Ahoj všichni, kdo máte rádi mohutné stromy!
Podpořte finalistu Stromu roku 2014, kterým je Skomelský dub, jediný finalista letošního ročníku v celém Plzeňském a Karlovarském kraji.
Podrobnosti se do