| Autor |
geozávod na západě... |
mirotiro
Člen

Členem od: 20.02.08 |
| Odesláno 14-07-2008 16:53 |
|
|
Když jsem četl zápisky o letošní geozávodě, tak jsem si tak říkal, proč neuspořádat něco podobného u nás? Hodil jsem to i nahlas mezi pár lidma a odezva je různá, takže to zkusím nadhodit jako vlákno.
Kdo by byl ochoten příští rok na jaře či v létě spolupořádat geozávod kolem Plzně?
|
|
| Autor |
RE: geozávod na západě... |
Nemo
Člen

Členem od: 12.10.07 |
| Odesláno 15-07-2008 10:48 |
|
|
Jsem pro každou špatnost A pokud jde o jinou akci než jenom sezení v hospodě, tak rád pomůžu s organizací. |
|
| Autor |
mirotiro
Člen

| Odesláno 15-07-2008 13:38 |
|
|
sezení v hospodě bude taky, ale až na konci... zatím ale moc zájmu není, tak asi zkusím některé lidi oslovit cíleně na profil...
|
|
| Autor |
Skleba
Člen

Členem od: 03.09.07 |
| Odesláno 15-07-2008 16:54 |
|
|
|
a jak si to jako predstavujes? Udelat nakejch 50novejch kesek? A pustit je na zavod? |
|
| Autor |
mirotiro
Člen

| Odesláno 15-07-2008 16:58 |
|
|
To Skleba: nne klasické úkoly na stanovištích... od bodu do bodu... podobně jako byl letošní geozávod...
|
|
| Autor |
missbluetag
Člen

Členem od: 19.04.08 |
| Odesláno 15-07-2008 18:20 |
|
|
No my uz jsme o tom spolu trochu mluvili, urcite bych do toho sla.  |
|
| Autor |
Arogant
Člen

Členem od: 04.03.08 |
| Odesláno 15-07-2008 21:42 |
|
|
|
Rád podám pomocnou ruku, jsem pro každou špatnost a rád získám nový zkušenosti. Snad budu nápomocen. I když jsem pořád GC lama |
|
| Autor |
MichalSaFlower
Super Administrátor

Členem od: 31.08.07 |
| Odesláno 16-07-2008 08:56 |
|
|
Nápad je to dobrý, ale nevím jestli konkurovat geozávodu když je jasné, že s největší pravděpodobností bude i jeho druhý ročník a do Prahy a Strakonic to není tak daleko a je velká pravděpodobnost, že by se to projevilo na účasti. Přemýšleli jsme už dříve o nějaké akci a bylo by dobré se asi vydat jiným originálním směrem. Spíše bych to viděl na nějaký "branný" závod. Něco jako bylo Nevřeňské bloudění, ale pro dospělé a na větším prostoru. Začátek jako na CGC tedy rozdat "listingy" k jednotlivým stanovištím s tím, že by nebylo dané pořadí stanovišť, ale musely by se všechny splnit (nebo penalizace) a záleželo by jen na týmech jakou zvolí strategii a kam pojedou, půjdou nejdřív (mohlo by se bodovat pořadí na stanovištích a další body za úkol). Myslím, že je to na delší povídání ... lokaci jsme uvažovali třeba Hracholuská přehrada (bunkry- opevňovací linie toho by se dalo využít) nebo jiný zajímavý terén. Jako úkoly by se dal dát třeba šplh (lezení - slaňování) , překonání potoka po lanech, hledání schránky pod vodou a plno dalších akčních záležitostí. To vše by se dalo zasadit do nějakého příběhu - špióni, vojáci, pašeráci, kovbojové ... to už by se vidělo. Toť můj příspěvek do diskuse.
MichalS
MichalS & Flower |
|
| Autor |
Venca68
Super Administrátor

Členem od: 31.08.07 |
| Odesláno 16-07-2008 10:47 |
|
|
Souhlasím s Michalem... Záměrně jsem zatím v tomto vlákne nereagoval, nechtěl bych jen okopírovat cizí nápad.
Venca68 |
|
| Autor |
LOVCI POKLADU
Člen
Členem od: 07.04.08 |
| Odesláno 16-07-2008 11:40 |
|
|
Mě se líbí poslední návrh od Michala, zní to akčně a zajímavě. Jsem pro a rád pomůžu, zvlášť tady u Hracholusek ( vidím na ně ). Tady se nabízí např. letiště a jezírka v Plešnicích a spousta dalších zajímavých míst.
Táta se synem, kteří věčně nemůžou něco najít. |
|
| Autor |
Ruvit
Člen

Členem od: 06.09.07 |
| Odesláno 16-07-2008 12:09 |
|
|
|
Nezúčastnil jsem se žádného Geozávodu, ani Nevřeňského bloudění, ale myslím, že Geozávodů je už celkem dost a došlo by pouze ke kopírování a ještě je otázka na jaké úrovni. Proto bych se radši přikláněl k Michalovu návrhu, zorganizovat něco jako "branný závod". |
|
|
| Autor |
mirotiro
Člen

| Odesláno 16-07-2008 14:34 |
|
|
Ten Michalův návrh je velice rozumný včetně lokace, jen by se muselo pořešit vlastnictví pozemků, kde by se jednotlivé atrakce konaly. Jinak večerní ubytování se nabízí v kempu na Butově či někde poblíž... Takže další otázkou je, kde to řešit, zda tady přes vlákno, nebo průběžně na pravidelných eventech jako je geoteam či to kombinovat...
|
|
| Autor |
RE: Divočina na Hracholuskách |
island968
Člen

Členem od: 12.01.08 |
| Odesláno 16-07-2008 18:50 |
|
|
Ne jen že se nám nápad zamlouvá ale jsme ochotni pomoci i s organizací. V kempech na Butově i ve Vranově je docela dobré jednání a mají s podobnýma akcema praxi. Přehrada a její okolí je nádherná přírodní tělocvična jen jí využít.
Pro akci jsme ochotni poskytnout k dispozici jako jako řídící středisko závodu solidní zděnou chatu s elektřinou, loď na tahání utopenců a horolezecký materiál. Takže pokud se to někam vyvyne počítejte s náma. |
|
| Autor |
MadDog
Člen
Členem od: 01.06.08 |
| Odesláno 19-09-2008 22:25 |
|
|
Dekujeme za podporu a ohodnoceni naseho zavodu, pokud bude v nasich casovych moznostech radi se pro zmenu neceho noveho zucastnime precejen proc si to nevyzkouset i z druhe strany  |
|
| Autor |
mirotiro
Člen

| Odesláno 21-09-2008 17:58 |
|
|
MadDog napsal/a:
Dekujeme za podporu a ohodnoceni naseho zavodu, pokud bude v nasich casovych moznostech radi se pro zmenu neceho noveho zucastnime  precejen proc si to nevyzkouset i z druhe strany 
No mám něco v hlavě a uvidíme na jaře...
|
|