Uvidíme, když ji někdo převezme, alespoň občasnou kontrolu, budu rád. Kdysi jsem si kupoval pernamentku do ZOO, takže jsem tam byl každou chvíli. Teď máme psa a psi do Plzeňské ZOO nesmí. Takže pernamentku nekupuji a procházky jsou mimo ZOO Bohužel. Klidně budu zajišťovat dál technickou podporu, ale byl bych rád, aby tam někdo občas prošel. Proto jsem sem psal asi před rokem, že bych byl rád, kdyby si ji vzal někdo, nejlépe kdyby pracoval v ZOO.
Tak abych trochu uklidnil hladiny. Ozval se Mi-Lu-Ji a navrhl, že by si keše převzal. Takže dle domluvy obnovím některé keše a předám mu je, někde doplním virtuální stage, kde by údržba byla pro nás pomalá a o pár se ještě budu starat, které mám z dosahu a jsou mimo rychlý dosah Mi-Lu-Ji. Takže mohlo by to vyjít, že série zas bude lovitelná. Také děkuji moc za podporu.
Přejít na fórum:
Přihlásit
Ještě nejsi přihlášený? Klikni zde a registruj se.
Zapomněl jsi heslo? Pro získání nového klikni právě zde.
sciurust 27-12-2018 Nabízím k adopci keš Alšova Plzeň.
Vianney 26-10-2016 Geokalendář 2017 se chystá. Pošlete fotky a informace na e-mail vianney@volny.cz
aha 02-04-2015 Event První pomoc a trénink s hasiči má po odhlášení 4 volná místa. Tuto sobotu v Němčovicích. http://coord.info/GC5PH7H
rictep 20-06-2014 Mám dva lístky na Lucii na 26.6.2014 do amfiteártu na Lochotíně v Plzni. Cena 2x 690,- Kč.
chrzatka 15-06-2014 Ahoj všichni, kdo máte rádi mohutné stromy!
Podpořte finalistu Stromu roku 2014, kterým je Skomelský dub, jediný finalista letošního ročníku v celém Plzeňském a Karlovarském kraji.
Podrobnosti se do